photo

Showroom

Ejani dhe vizitoni Showroom tonë të ri

Ju ftojmë të vizitoni showroom tonë të ri në rrugën Fuad Pashe Dibra 23, Prishtinë

Mund të shihni, provoni, testoni modelet e reja nga Konica Minolta.

Per ju kemi pregaditur:

* Konica Minolta bizhub C250i

* Konica Minolta bizhub C300i

* Konica Minolta bizhub C450i

* Konica Minolta bizhub 185

* Konica Minolta bizhub 4050

* Konica Minolta bizhub C360

... e shumë të tjera