photo

Lansohet C250i

Konica Minolta lancon serine e re te aparateve kopjus kolor

Prodhuesi i njohur botëror Konica Minolta lancon serin e re te kolor aparateve kopjus C250i/C300i/C360.

Nga data 01.03.2020 mund ti shihni ne show room tone .

Shpejtesia color dhe bardh e zi 25-36ppm

9 inch touch panel

Mundësia e shtypjes në baner 1.2metra.

Dual Scan - skenimi në të dyja anët njëkohësisht me shpejtësi prej 160ipm.

Konfigurimi modular.