Lajme

 
laptop Konica Minolta C450i Kopja me e lira ne treg.
 
 
laptop Telefonat per kontakt Numrat e ri per kontakt ne zyre jane +383 38 77 22 11 , +383 38 77 22 88
 
 
laptop Showroom Ejani dhe vizitoni Showroom tonë të ri
 
 
laptop Lansohet C250i Konica Minolta lancon serine e re te aparateve kopjus kolor
 
 
laptop ISO Liqenca Nga data 21.10.2011 kompania Ilir-Kosova shpk., është certifikuar me ISO 9001:2008